VM Disconnect – Nešto novo i malko drugačije

Table of Contents

Pre svega, nakon pauze duže od 6 meseci, želimo ispred čitavog VM Digital tima da vam poželimo dobrodošlicu na naš novi sajt, Naca pokidala, ima tu još mnogo da se radi i sređuje, ali vreme je da se nešto pokrene.

Vaša mala, ali luda družina

A to nešto je VM Disconnect

Pažljivo smo gledali okolo i primetli da nešto nedostaje, da se nečiji glasovi ne čuju, a imaju svašta pametno da kažu, a i treba podržati svakoga ko želi da napreduje, zar ne?

Pridružite se ekipi koja raste, koja se okupila oko istog cilja, a to je da male preduzetnike, lokalne, koji se svaki dan cimaju da nešto postignu iz svoje sobe, garaže ili stana, prikažu nekome, bilo kome. Da, gari, postojimo i mi.

Upoznaćete se sa VM Disconnect projektom, novim, malko drugačijim, poduhvatom VM Digitala.

Izuzetno iskustvo prilagođeno malim i mikro preduzećima.

To nije sve

Da, predstavljaćemo male preduzetnike, njihovu priču, ali je i dalje fokus na onome zbog čega i mi postojimo, a to je prelepi i jako ludi univerzum digitalnog marketinga.

Kako oni koriste kanale digitalnog marketinga, koje kanale, na koji način su počeli, gde su grešili, šta su naučili.

Ima li šta bolje za mladog preduzetnika koji misli o 200 stvari, da pročita kako to osoba, u veoma sličnoj situaciji, prolazi kroz slične, ili iste probleme.

To je to.

Sad vi kažete, ok, još jedan blogić u pokušaju, vamo, tamo…

Ima još noviteta

Uz sve gore navedeno, imaćete tu priliku da na VM Disconnect stranici čitate autorske tekstove ozbiljnih faca, koji nisu toliko mainstream, a znaju šta pričaju. Biće tema u vezi contentwriting-a, ads-a, website design-a i iskreno, ko zna čega još, zato je i zanimljivo.

Za kraj

Ne bih vas više davio, ukratko sam pokušao da vam objasnim šta ćete imati priliku da vidite i pročitate, a što se nas tiče, da li ovde, ili negde drugde, samo čitajte, to je najjače.

Vladimir Milic, bivši profesionalni fudbaler, trenutno plovi po univerzumu digitalnog marketinga i ova avantura traje preko 5 godina. Uz svoj trud i želju za konstantnim usavršavanjem, osniva VM Digital pre više od 3 godine. Sa svojim timom legendi, u Avgustu 2023. porinut je novi brod u okean digitalnog marketinga, VM Disconnect, a ostalo... Pa pratite nas.
Prijavite se
Ne propustite najnovije tekstove
Priključite se ekipi VM Disconnect i čitajte prave stvari o svetu digitalnog marketinga
Zlayka - Čuvalice za novac. Šta je i kako su Milica i Jelena od toga napravile biznis. Samo na VM Disconnectu.

Zlayka – Uštediš, pa još i zaradiš

VM Disconnect je spreman da krene punom parom, a za svoj prvi, pravi, malko drugačiji tekst o malim preduzetnicima, njihovoj “borbi” i iskustvima, odlučili smo da predstavimo novosadske legendice i njihov brand Zlayka, koji je u izrazito kratkom vremenu napravio pravu pometnju na mrežama.