L O A D I N G

O nama

VM Digital uključuje kreativne marketinške stručnjake, analitičare i pisce koji će Vaše poslovanje unaprediti pažljivo izrađenim, inteligentnim i efikasnim marketinškim tehnikama i kampanjama. Vođeni iskustvom i znanjem iz sfere digitalnog marketinga, uvereni smo da možemo pronaći pobedničku formulu za uspeh Vašeg biznisa. Dozvolite nam da pokažemo mogućnosti za Vaše poslovanje o kojima niste ni razmišljali.

Primaran fokus VM Digital-a je SEO. Šta on predstavlja? SEO je skraćenica koja znači optimizaciju Vašeg sajta za pretraživače. Kao osnovni i fundamentalni deo digitalnog marketinga, SEO predstavlja najbitniji deo svake marketing kampanje za Vaš biznis. VM Digital je nastao sa ciljem da svakom klijentu omogući sto bolji rezultat. SEO je fundamentalan deo digitalnog marketinga, i prema tome predstavlja jednu od najbitinijih stvari za Vaš biznis u 21. Veku. Kroz procese dizajniranja, pisanja, kodiranja i drugih tehnika, verujemo da će Vaše poslovanje cvetati samo uz adekvatnu kampanju koju vode stručnjaci VM Digital.

Koristićemo samo najbolje alate na tržištu kako bismo Vam omogućili najefikasnije i najprofesionalnije usluge. U vreme velike konkurencije na tržištu veoma je bitno da se okružite lojalnim, profesionalnim i kreativnim saradnicima, a sve to u jednom je VM Digital tim.

VM Digital Tim

Vladimir Milić – Direktor & Osnivač

Vladimir Milić je višegodišnje iskustvo i strast, iz sfere informacionih tehnologija, odlučio da fokusira na pomaganje biznisima da ulažu u dugoročne kampanje i planove, kako bi svoj digitalni marketing podigli na viši nivo. U 21. veku, biznis bez digitalnog marketinga je u ozbiljnom zaostatku. Kako Vaš biznis ne bi kaskao za konkurencijom, Vladimir osniva VM Digital, sa ciljem da pomogne što većem broju biznisa da ostvare svoj pun potencijal.

Obrazovanje na Univerzitetu u Novom Sadu, uz višegodišnje iskustvo u branši digitalnog marketinga i SEO-a, mu pruža sve moguće alate potrebne kako bi omogućio Vašem biznisu da se podigne na novi i viši nivo.

Nataša Radovanović – Web Developer

Nataša Radovanović je oduvek volela da stvara nešto ni iz čega. Posle završenog Ekonomskog fakulteta na Univerzitetu u Novom Sadu, upisuje master studije na Fakultetu tehničkih nauka i uporedo otkriva digitalni svet u kojem je moguće stvoriti bilo šta!

Danas prvenstveno kreira veb sajtove i bavi se veb dizajnom. Takođe radi na veb razvoju, i front-end i back-end, koristeći HTML, CSS, Less, Sass, JavaScript, jQuery, Vue, PHP, MySQL, Laravel.

Ona poseduje sve veštine za stvaranje novih visokokvalitetnih veb stranica ili poboljšanje postojećih veb stranica za pojedince i organizacije, koristeći najnovije tehnike i trendove, fokusirajući se na savremena i prilagodljiva veb rešenja.

Marko Cakić - Content Manager

Marko Cakić stiče obrazovanje na Univerzitetu u Novom Sadu, sa završenim Ekonomskim fakultetom – smer Menadžment i stiče zvanje diplomirani ekonomista. Pored strasti prema menadžmentu i poznavanju engleskog jezika usmerava se na digitalni marketing i u saradnji sa VM digital ostvaruje se kao „Content manager“.

Veoma odgovoran za kompletiranje pisanja projekata, poštovanje rokova i praćenje zahteva za sadržajem u pogledu stila i projektnih specifikacija. Timski igrač, ostvaruje dobru komunikaciju sa ostalim članovima tima kako bi stvorili najbolji mogući sadržaj.

Strpljiv, otvoren da sasluša kada je potrebno preispitivanje sadržaja kada klijenti zahtevaju promene. Sposoban da pomogne u stvaranju vodiča za stil i predlaganje promena kako bi se osiguralo da sadržaj bude dosledan i jasan.

Milan Mušicki - Copywriter

Iako ceo život provodi u sportu, zaljubljuje se u svet digitalnog marketinga i content writing, pronalazi prijatelje i ljude sa istim ciljem i istim motivom i tako počinje saradnju sa VM Digital-om. Uz obostrano zadovoljstvo i interes kreće jedna divna priča koja i danas traje.

Iz sporta povlači i uzima ono što može da primeni i u svetu digitalnog marketinga, a to je timska igra, disciplina i komunikacija. Kao i u sportu, bitno je biti okružen pravim lojalnim ljudima, pa tako sa VM Digital-om pronalazi ljude istih osobina.

Uz znanje engleskog jezika, takođe strpljiv, sposoban i timski igrač, spreman je da pomogne i predloži rešenje u bilo kom trenutku.